F1-Kalender 2021 is aangekondigd

We naderen nu snel het zakelijke gedeelte van het Formule 1-seizoen. Mercedes werd in de vorige race in Imola tot kampioen gekroond en Lewis heeft nu de kans om een record te pakken dat gelijk staat aan de zevende wereldtitel. Hiermee komt hij gelijk te staan met de all-time wereldkampioen en F1-legende Michael Schumacher.

De Formule 1 heeft vandaag haar voorlopige kalender voor 2021 bekendgemaakt. Lees hier het volledige verhaal.

Omdat de rest van het seizoen 2020 achter gesloten deuren zal plaatsvinden, verschuift onze focus hier bij Motorsport Tickets nu naar het seizoen 2021. Tickets en pakketreizen zijn al beschikbaar voor Nederland, Monaco, Groot-Brittannië, Oostenrijk, België, Mexico en andere ronden zullen naar verwachting binnenkort volgen.


Onze nieuwe Covid-garantie voor 2021 garandeert je de nominale waarde* van je ticket(s) terug als het evenement geannuleerd wordt of achter gesloten deuren verreden gaat worden.

Daarnaast geniet je van onze prijsbelofte-garantie inclusief een uniek contentpakket ter waarde van €124,- en optionele boeking bescherming. Wij proberen je zoveel mogelijk gemoedsrust te geven in deze moeilijke tijden en uiteraard iets om naar uit te kijken in 2021.

Klik hieronder voor meer informatie over de race die je van dichtbij mee wil maken.

* De nominale waarde van je ticket is exclusief alle bijbehorende service- en bezorgkosten. 

Formula 1 2021 Season is go

Covid Bescherming

Nu te bestellenRegistreer

Voor advies, bestellingen of aanvragen kan je terecht bij onze klantenservice 


(+31) 050 541 2436

AustraliëBahreinChinaMonacoSpanjeTBCAzerbeidzjanCanadaFrankrijkHongarijeEngelandOostenrijkBelgiëNederlandItaliëJapanSingaporeRuslandAustinMexicoBraziliëAbu DhabiSaoedi-Arabië